Salt / Агент Солт 2010


Всеки, който постъпва в ЦРУ, трябва да положи и спазва клетва за вярност към родината. Такъв е и случаят с Евелин или както още я наричат - Агент Солт. Въпреки нейната преданост, Salt е обвинена, че е руски шпионин. Тя трябва да използва всичките си знания и опит, които е придобила през годините, за да успее да докаже, че тези клевети не са верни. Но не само това се изпречва на пътя и. Тя трябва да избегне собственото си залавяне и да спаси своя мъж, докато ги гонят най-елитните войски и сили на САЩ. Потопете се в този експлозивен екшън, който е един от най-очакваните за 2010, а в същото време ни примамва с най-сексапилната актриса на всички времена - небезизвестната Анджелина Джоли.

Гледай Salt / Агент Солт онлайн трейлъра

Centurion / Центурион 2010


През лето Господне 117 от Египет до Испания се простира мощна империя - империята на римляните. Там се водят безброй битки за оцеляване и завладяване на нови територии. Куинтас (Майкъл Фасбендер от "300") е единственият Центурион, който е оцелял след като пиктите нападат границите на римляните. Той поема на север, предвождан от своя генерал, за да воюва с варварските племена. Дадена им е изрична заповед да убият техният главатар, Горлакон и да избият цялото племе. Плановете се объркват. Всички от Centurion попадат на неизвестни земи, в които техният генерал е пленен. Куинтас трябва да вземе много тежки решения. Как с много малко хора да освободи своя генерал и да успее да се запази жив. Ако "300" и "Гладиатор" ви допадат, то със сигурност този филм ще ви стане от любимите.


Гледай Centurion / Центурион онлайн трейлъра

Tekken / Теккeн 2010


Джин е младеж, чиято майка е била убита. Докато търси отмъщение, пътят му случайно го завежда при дядо му - Хейхахи Мишима (Heihachi Mishima). Старецът се превръща в треньор на Джин. Най-лесният път до откриването на убиеца е да се включи в един от най-големите и грандиозни турнири по бойни изкуства - Iron Fist (Железният юмрук). Но това не е обикновен турнир, там той ще срещне едни от най-добрите бойци в света и трябва да ги победи, за да достигне накрая до убиеца на майка си. Теккен е филм за всички почитатели на бойните изкуства. Освен, че е пренаситен с ефекти, Tekken ни въвежда в една старовремска сюжетна линия, която всеки кино-любител би оценил.


Гледай Tekken / Теккeн онлайн трейлъра

Unrivaled / Непобедим 2010


Грейс Дюран е световноизвестна кик-боксьорка, която е залязла и сега и се налага да работи на две места, за да изхрани себе си и сина си. Синът и е Ринго Дюран, неговата мечта е да стане Непобедим боксьор. Скоро това може да стане реалност. Той има шанса да е Unrivaled, след като бокс лигата ECF обявява състезание за най-добър боец аматьор. Всички насърчават героя да се пробва. Дори неговата голяма любов, Кара, го умолява да участва, защото вижда, че той е наистина добър боец. Въпреки всичките му умения, ще бъдат избрани само осем бойци. Насладете се на невероятното приключение, което претърпява Ринго. Вижте как става от прост работник - шампион на ECF.

Гледай Unrivaled / Непобедим онлайн трейлъра

Armored / Железен план 2009


Нов хитов екшън излиза на големия екран през 2009. Той разказва за бодигард - новак, който работи в голяма корпорация. Бодигардът е принуден от по-старшите си колеги да им съдейства за коварен план. Те го провокират да открадне камион, който обаче не е съвсем обикновен. В него има 42 милиона долара. В техният Железен план изниква проблем. Той разцепва Armored групичката и води до фатални последици за част от членовете.
Насладете се на приключението с някои от не безизвестните актьори:
Matt Dillon - Мат Дилън
Jean Reno - Жан Рено
Laurence Fishburne - Лорънс Фишбърн


Гледай Armored / Железен план онлайн трейлъра